Csirkemelles rakott makaróni

Csirkemelles rakott makaróni

Csirkemelles rakott makaróni

Hozzávalók:
(4 főre)

  • 4o dkg makaróni

  • kb: 4o dkg csirkemell

  • 1 fej hagyma

  • 2 ek liszt

  • 2 dl tejföl

  • 3 tojás

  • 1o dkg sajt

  • bors

  • pirospaprika

  • pici napraforgó olaj

  • zsemlemorzsa

  • paradicsomlé 

Elkészítés:

A makarónit sós vízben kifőzzük.
Az olajon megpirítjuk a hagymát, a pirospaprikát és az apróra vágott csirkemellet,
kevés paradicsomlével addig párolunk, míg puha nem lesz.
Megszórjuk 2 csapott kanál liszttel és összekeverjük….majd beleöntjük a tejfölt.
A kifőtt makarónit, a tojásokat és a tejfölös húst összekeverjük és kivajazott
és morzsázott jénaiba öntjük.
A tetejére reszeljük a sajtot, kis vajat és mehet is a sütőbe.

Addig sütjük, míg a sajt szépen meg nem pirul.

(180°C – középen kb: 35 – 40perc )

Csirkemelles rakott makaróni

__________________________________

Hozzászólás a Facebookon