Sütőzacskó Hőálló műanyagból készült

Sütőzacskó

Hőálló műanyagból készült, nagy térfogatú zacskó. Sültek készítéséhez szokták használni a zamat megőrzésért. Ideális, szárnyasok és egyéb húsok sütésére 220°C-ig, valamint kiválóan alkalmas ételek fagyasztóban való tárolására.

Használatával gyorsan és könnyen süthet benne normál méretű húsokat (2kg-ig). Használható húsok és zöldségfélék zsiradék nélküli sütésére. Kiválóan alkalmas diétás ételek elkészítésére, kelt tészták, kenyerek sütésére is.

A sütőzacskóban készült húsételek saját levükben párolódnak. Sütés közben nem kell őket locsolgatni, és olaj hozzáadása nélkül egyenletesen pirulnak, sülnek át. Az így készült ételek alacsonyabb zsírtartalommal bírnak, mint a hagyományosan sütőben sütött társaik.

A zacskó további előnye, hogy a húsfélék mellé bekerülhet egyszerre a köret is, zöldségek, fűszerek vagy akár gyümölcsök ízlés szerint. Sütőzacskós recepttel gyorsan és könnyen tudunk tápláló meleg vacsorát tálalni.

A háziasszonyok számára a főzés utáni rendrakás mértéke sem mindegy. A zacskóban sült finomság után nincs zsíros, sikálni való tepsi, még sok-sok edény, amiben a köretet készítettük, és a sütőnk is patyolat tiszta marad.

Sütőzacskó

sütőzacskó

Vélemény, hozzászólás?