Fájdalomcsillapítás gyógyszerek nélkül

Fájdalomcsillapítás gyógyszerek nélkül

Mennyivel egyszerűbb lenne, ha születésünkkor egy garancialevéllel jönnénk a világra. Meghibásodás esetén így bármikor kicserélhetnénk testünket egy egészségesre, akár egy rossz vasalót. Sajnos azonban az élet nem ilyen egyszerű, így emberek millióinak kell szembenéznie a betegségek, balesetek vagy egyszerűen csak az időmúlásának következményeként kialakuló mozgásszervi fájdalmakkal.

Ezzel a fájdalommal azonban nem lehet, és nem is kell együtt élni!

A fájdalom a leggyakoribb tünet, amivel a betegek orvoshoz fordulnak. Ennek ellenére a betegek gyakran nem részesülnek megfelelő fájdalomcsillapításban. Az akut fájdalom élettani szerepe a szervezet figyelmeztetése a károsító ingerre, a krónikus fájdalom viszont szükségtelen stresszt, szenvedést okoz. Korábban a fájdalmat csupán tünetnek tekintették, de az idegrendszer működésének jobb megismerése alapján ma már tudjuk, hogy a krónikus fájdalom hosszú távon megváltoztatja az idegrendszer működését, s a korábban statikusnak gondolt fájdalom valójában plasztikus folyamat, amely a szervezetben élettani változást indít be.

A krónikus fájdalmak miatt hosszú távon használjuk ezeket és  néha igen nagy dózisban. Az emberek egyik felénél nem okoznak semmi problémát a másik felüknél pedig igen. A leggyakoribb félelem az, hogy tönkre teszik  a gyomor-bélrendszer nyálkahártyáját, ezért erre a mellékhatásra általában kapunk egy másik úgynevezett “gyomorvédő”tablettát is. 

Manapság nagyon sokan óvnak bennünket a számolatlan és vég nélküli gyógyszerkapkodástól. Nem véletlenül.

Fájdalomcsillapítás gyógyszerek nélkül

 

A fájdalom egy jelzés, amire érdemes odafigyelni, esetleg mögöttes tartalmát felderíteni és a valódi okot megszüntetni. S, ha ezt mégsem tesszük, még akkor is érdemes bizonyos esetekben természetes módon csillapítani a fájdalmat.

 

Ha nem akar mindig vagy rendszeresen fájdalomcsillapítókat szedni, akkor érdemes olyan természetes megoldásokat választani, amelyek nemcsak a tüneteket enyhítik, hanem akár a probléma gyökereit is megszüntetik.

Fájdalomcsillapítás gyógyszerek nélkül

Azt javaslom iratkozzon fel a friss blogbejegyzésekre és értesüljön a további
bejegyzésekről!

[grwebform url=”https://app.getresponse.com/view_webform.js?u=5N8j&wid=12474905″ css=”on” center=”off” center_margin=”200″/]

Arra gondoltam, hogy ha már meglátogatta az oldalam és olvasa, miért ne
lehetnénk ismerősök a Facebookon is?!

Kattintson ide és jelöljön be ismerősnek! Bejelölés után itt is tud plusz infót szerezni:

Ha bármi kérdése van vegye fel velem a kapcsolatot.

Hári Antal
Facebook profil
Üzleti blogom
Üzleti facebook profil
Telefon: 06704118360
Skype: antal642

Amennyiben hasznosnak találja ezt a bejegyzést, ossza meg közösségi oldalakon, hogy
mások is értesüljenek róla.

 

Fájdalomcsillapítás gyógyszerek nélkül

 

__________________________________

Hozzászólás a Facebookon

You may also like...