A Betegség nem a Fájdalommal kezdődik első rész

„ A Betegség nem a Fájdalommal kezdődik, hanem a Sejtek éhezésével! “ – Dr. Mehmed OZ

Dr. Joel Vallach kutatóorvos, patológus, humanológus és állatorvos Nobel díjra terjesztett, modern-kori tényfeltárási anyaga:

(CD lemezen is elérhető!)

Nem tudom sem azt, hogy milyen a jelenlegi élethelyzete, sem azt, hogy mennyire foglalkoztatja az egészség vagy a betegség témája. Talán mostanáig inkább gondatlanul és könnyelműen bánt a testével, jóllehet ez az egyetlen, amivel rendelkezik! De az is lehet, hogy mindig is követte a rendszeres testedzés szabályait, és láthatóan duzzad az erőtől, a kitartástól és az energiától. Legszívesebben szökdécselne a lépcsőkön és szemei a teljes, tartalmas élettől csillognak.

Azt sem tudom természetesen, hogy Ön, Tisztelt Hallgatóm, komolyan belegondolt-e valaha abba, hogy milyen élet vár Önre? Belegondolt-e már abba, hogy mennyi ideig akar élni? 60, 70 vagy 100 évig? Vagy esetleg úgy gondolja, hogy más kezében van a döntés, hogy Ön mennyi ideig fog élni?

Igaz, végül is nem is lényeges, hogy melyik csoporthoz tartozik – egyvalamit bizonyosan ígérhetek Önnek: ez az üzenet meg fogja változtatni az életét.

Feltéve persze, hogy nem engedi, hogy a következő percekben bármilyen zavaró tényező csökkentse a koncentrációját, vagyis eltérítse a figyelmét, és feltéve továbbá azt is, hogy engedi az eddigi, egészséggel, táplálkozással és élettel szembeni elvárásait átalakítani és újraprogramozni.

Ebben az esetben megígérhetem Önnek, hogy az élete teljesen megváltozhat és meg is fog változni!

Nos, mivel én nemcsak embereket, hanem állatokat is gyógyítok, teljesen más szemlélettel rendelkezem az egészség fogalmáról. Az állatgyógyászatban például nincsen úgy betegbiztosítás az állatok részére, ahogy az az embereknél létezik. Mindenkit sokkolna, ha az embereknél használatos betegbiztosítást az állatoknál is alkalmazni kezdenék. Egy több tízezer forintos hamburger például azonnal megfizethetetlen lenne.

A Betegség nem a Fájdalommal kezdődik

A Betegség nem a Fájdalommal kezdődik

A csirkemell filét majdnem 100 ezer forintért vesztegetnék, és az ezer forintos tojásból készült rántotta ára is az egekbe szökne. És mindez csak azért, mert az állat-betegbiztosítás költségeit valamiből fedezni kellene. Ezért aztán az állattenyésztés területén már régen megtanulta mindenki, hogy a hús, a tejtermékek, a baromfi és a tojás árát a lehető legalacsonyabban kell tartani. Olyan alacsonyan, hogy egy átlag európai nyugodtan megengedhesse magának, hogy ezeket a termékeket naponta fogyassza. Ezt egy egyszerű táplálkozási képlet segítségével értük el.

Az ételadagokat kis egységek, úgynevezett pellet formájában kezdtük gyártani. Így el lehetett azt kerülni, hogy az állatok a takarmányból csak a szőlőszemeket vagy a napraforgómagot egyék ki.

Minden magocska ugyanolyan volt, mint a többi, és tartalmazott minden fontos tápanyagot.

Így a csorda legbutább állata is kifogástalan táplálásban részesült – a termelést pedig sikerült egységesíteni. Ma már pellettel etetik az egereket, a patkányokat, a hörcsögöket, a tengerimalacokat és a nyulakat is. A pellet a szárított kutya-, és macskaeledel fő alkotóeleme is. Minden szelídített, vagy laborkísérletre szánt állat táplálása – ahogy azt valószínűleg már Ön is sejti – pellettel történik, ez az állatok esetében tökéletes megoldás. A pellet felmérhetetlenül nagy segítség a gazdaság és az ipar számára. A sikere akkora volt, hogy az elmúlt 75 évben több, mint 900 betegséget sikerült megszüntetni. Az állatok várható élettartamát sikerült a kétszeresére, sőt akár a háromszorosára emelni. És mindezt ezzel a nagyon egyszerű, kis táplálkozási képlettel.

Adódhat tehát a kérdés, hogy miért nem alkalmaztuk ugyanezt a technológiát az embereknél is. Mostanáig mai árfolyamon mintegy 80 milliárd eurót költöttünk arra, hogy az állatok esetében megoldást találjunk, mindezt 75 év alatt. Ez az összeg semmi ahhoz képest, amit az emberi egészségmegőrzésre évente kiadunk. Ha így nézzük, akkor sikerült elég olcsón megszüntetni 900 állatbetegséget.

A Betegség nem a Fájdalommal kezdődik

Mielőtt orvos lettem, egy időben részt vettem Marlin Perkins egyik nagy kutatási projektjében. Marlin Perkins lenyűgöző személyiség és időtlen jelenség volt. Igazán nagy megtiszteltetésnek vettem, hogy engem az állat-és növényvilág patológusának tekint. Abban az időben éppen Afrikában tartózkodtam, egy környezetvédelmi munkán dolgoztam. Egyik nap táviratot kaptam tőle, hogy meghívására repüljek vissza Amerikába, mivel a Nemzeti Egészségügyi Intézettől kapott 7,5 millió dollárt, hogy a környezet, a környezetszennyezés és az ökológia területén kutasson.

Meghívását örömmel elfogadtam.

Munkám mindössze abból állt, hogy nagy amerikai állatkertekben természetes módon elpusztult állatokat boncoljak fel. Ezek a hatalmas állatkertek általában nagy városok közelében voltak. Ha tehát ezekben a városokban környezetszennyezési problémák adódtak, akkor biztos lehetett találni legalább egyet az állatkertben fellelhető állatok között, amelyik a szennyezésre érzékenyen reagált. Ezeknek az állatoknak körülbelül úgy vettük hasznát, mint a régi bányászok a kanáriknak: régebben a bányászok ugyanis kanárikat is vittek magukkal a mélybe.

Abban az esetben, ha valamilyen gáz, pl. metán szabadult fel, a madarak azonnal „ reagáltak “: holtan fordultak le rúdjukról, jóval korábban, mint ahogy az emberek veszélybe kerültek volna akár robbanás, akár fulladás révén. Na de, hogy rátérjek a lényegre: az évek során több, mint 454 különböző állatfajon 17500 boncolást végeztem el, ezenkívül összehasonlításképp 3000 emberen is végeztem boncolást. A tanulság számomra alapvetően újszerű és egyben előremutató is volt: minden természetes halállal meghalt állatnál és embernél jelentős tápanyaghiány-jelenség volt megfigyelhető.

Ez azt jelenti, hogy valamennyi felboncolt testben kimutatható volt valamely tápanyag halálos mértékű hiánya. Megismételném még egyszer ezt a kijelentést, mert ez egy rendkívül mélyreható megfigyelés: minden természetes módon meghalt állat és ember tápanyaghiány jelenségben hal meg!

Ezt a megállapítást természetesen az orvoslás sok szakértője – mint ahogy az már az újkori felfedezések esetében oly sokszor előfordult – nem vette komolyan. Hogy halna meg bárki is a felvilágosodott, jómódú nyugati világban tápanyaghiány-jelenségben? Miközben műholdakat küldünk a világűrbe, wireless-technológiával kommunikálunk szinte mindenütt, a szabadidőnket pedig Disneyland-ben töltjük, eközben pont a jól ismert és megfelelően leírt tápanyagokban kellene keresnünk elhalálozásunk okát?……….

Folytatás a következő részben.

A Betegség nem a Fájdalommal kezdődik

kattintson-ide

 

 

 

Van itt egy igen hatékony sejtregeneráló termék még pedig a Power Strips tapasz. Valamint szinte minden tápanyagot tartalmazó pulse 8.

Bővebben ide kattintva olvashat róluk!

Ha bármi kérdése van vegye fel velem a kapcsolatot!

Hári Antal

Tapaszos honlapom

Üzleti facebook oldalam

Blog készítés alapjai

Telefon: 06704118360

Skype: antal642

Emailt a kapcsolat menüben írjon!

__________________________________

Hozzászólás a Facebookon

You may also like...