Létezik olyan betegség, amelyet a magas koleszterinszint okoz ? A Betegség nem a Fájdalommal kezdődik negyedik rész

Létezik olyan betegség, amelyet a magas koleszterinszint okoz

Térjünk át azonban egy másik, hasonlóan fontos témára, a koleszterinre.

A koleszterinszint mérésére minden évben horribilis összegeket fordítanak.

Tulajdonképpen miért is? Létezik olyan betegség, amelyet a magas koleszterinszint okoz? Nem, nincsen olyan betegség, amelyet a magas koleszterinszint okoz.

Ha a vérben a koleszterin és a triglicerid értékei magasak, akkor ennek más okai vannak. Lehet, hogy a szervezetében nincs elég a B3 (niacin)-vitaminból, vagy két ásványi nyomelemből, a krómból és a vanádiumból. De az is lehet, hogy a szervezete az alapvető fontosságú zsírsav hiányára hívja fel ily módon a figyelmet.

De így lehet felismerni az Omega3 és az Omega6 zsírsavak közötti egyensúly felbomlását is. Szenvedhet Ön ugyanakkor korai strúmában, vagy pajzsmirigy elégtelenségben is, ezek is a vér koleszterin és triglicerid értékének emelkedésével járnak.

Újabb okként jöhet szóba a kezdeti cukorbetegség is, a koleszterin és triglicerid mennyisége már jóval azelőtt elkezd a vérben emelkedni, hogy a vércukorérték felszökne. Ha az imént leírtakat esetleg nekem nem hiszi el, akkor menjen el egy könyvtárba, és nézzen utána egy egészségügyi könyvben az általános diagnosztikának. Nézze meg, mely változások lépnek fel a vérképben kezdődő diabétesz esetén?

Megnövekedett koleszterin és triglicerid értékek. Mik a pajzsmirigy elégtelenség első jelei? A megnövekedett koleszterin és triglicerid értékek okozhatnak bármiféle betegséget? Nem. Csak jelzésül szolgálnak, az okokat máshol kell keresni.

A férfi, ill. a női nemi hormon, a tesztoszteron, ill. az ösztrogén 95%-ának a koleszterin a forrása, de ugyanígy 95%-os az arány az adrenalin hormonnál is. Szervezetünk a koleszterinnek csupán 10%-át tudja előállítani, a többi 90%-ot a táplálékkal kell magunkhoz vennünk. Ha tehát az Ön adrenalin-készletei kimerültek, akkor bizony Ön túl kevés koleszterint juttat be a szervezetébe.

A „New England Journal“ nevű lapban 13 évvel ezelőtt megjelent egy beszámoló, melynek címe a következőképpen hangzott: „ A 88 éves bácsi napi 25 tojást eszik meg, mégis normális a koleszterinszintje! “ Lehet, hogy valaki felteszi a kérdést, hogy miért fogyaszt el ez az ember naponta 25 tojást?Létezik olyan betegség, amelyet a magas koleszterinszint okoz

Talán már nem volt foga a hús megrágásához, talán tyúkokat tartott, és a minőség ellenőrzést szerette maga végezni. Bármi is lehetett az ok, számunkra az a fontos, hogy napi két tucat tojás elfogyasztása mellett mégis normális koleszterinszintet tudott felmutatni. Nos, a tojásban létfontosságú protein található, de csak ha nem olajban süti meg a tojást.

Létezik olyan betegség, amelyet a magas koleszterinszint okoz

Ne tegyen tehát így, és hasonlóképpen ne használjon margarint. A tojást egészséges módon vízben lehet elkészíteni, lágy vagy kemény tojásként, vagy vajjal, alacsony hőmérsékleten, tükörtojásként vagy rántotta formájában. Margarint ne használjon, mert a margarinban jelentős mennyiségű szabad gyök és transz zsírsav található.

Következzen egy sajnálatos módon manapság nagyon gyakori ésLétezik olyan betegség, amelyet a magas koleszterinszint okoz elterjedt betegség: az Alzheimer-kór.

 

Az Alzheimer-kórt 40 évvel ezelőtt még nem is ismerték. Azért nem ismerték, mert ez a betegség nem is létezett. Sem ezen a néven, sem más néven. Betegségként 1979-ben tartják számon. Ma az Alzheimer-kór a 65 év feletti felnőttek halálozási okai között a negyedik helyet foglalja el, a szív-,és érrendszeri betegségek, a rák és a cukorbetegség mögött. Ezzel kapcsolatban a következőket érdemes tudni: az emberi agy 75%-ban mielinből áll, ez egy zsírtartalmú szigetelőhüvely. Fontos, hogy más anyaggal nem lehet helyettesíteni, másrészt az is fontos, hogy 100%-ban koleszterinből épül fel. A szervezet a napi koleszterinszükségletnek mindössze 10%-át termeli meg, a többi 90%-ot a táplálékból kell felvennünk.

Ha tehát Ön hallgat orvosa tanácsára, és nem fogyaszt többé tojást, margarint használ vaj helyett, nem eszi meg a csirke bőrét, és tofut, vagyis szójatúrót eszik vörös hús helyett, akkor bizony könnyen Alzheimer-kóros lehet!

2000 márciusában hozták nyilvánosságra azt az anyagot, mely szerint a következő 25 évben elképesztően sok, 14 millió amerikai haláláért tehető majd felelőssé az Alzheimer-kór. Az előző 25 évben összesen 250 ezer áldozatot követelt a kór, 25 évvel azelőtt pedig egyetlen egy ember sem halt meg emiatt az alattomos, magunk által megásott csapdában.

Az állatgyógyászatban már 50 évvel ezelőtt is ismert tény volt, hogy az Alzheimer-kórt korai stádiumában állatoknál le lehet győzni. Ehhez nagy adag E-vitaminhoz kis mennyiségű növényi olajat adtak – mivel a vitamin zsírban oldódik. Ezt a keveréket adták be az állatoknak, hogy ne betegedjenek meg Alzheimer-kórban.

Csak jóval később, 50 évvel ezután, egészen pontosan 1992 júliusában fedezték fel a kutatók, hogy az E-Vitamin képes lassítani az Alzheimer-betegek emlékezetvesztését. Így az emberek orvoslásában sikerült alig 50 év alatt az ismereteknek ugyanarra a szintjére eljutni, mint ahová az állatorvoslás már rég eljutott. Lehet, hogy Önnek is tanácsosabb, sőt, lényegében biztonságosabb is, ha állatorvoshoz fordul?

A következő bejegyzésből

Szeretnék még néhány szót szólni a magas vérnyomásról.

Hallott már arról, hogy a só árt az egészségének, mert magas vérnyomást okoz?……..

Folytatás következik!

Amennyiben nem szeretne lemaradni a folytatásról iratkozzon fel a hírlevélre és minden bejegyzésről értesítést kap!

[grwebform url = “https://app.getresponse.com/view_webform.js?u=31gw&wid=12474905” css = “on” center = “off” center_margin = “200” /]

Létezik olyan betegség, amelyet a magas koleszterinszint okoz

Van itt egy, csak természetes anyagokat tartalmazó, igen hatékony, fájdalomcsillapító, sejtregeneráló termék, még pedig a Power Strips tapasz.

Ha bármi kérdése van vegye fel velem a kapcsolatot!

Haj Antal

Tapaszos honlapom

Üzleti facebook oldalam

Blog készítés alapjai

Telefon: 06704118360

Skype: antal642

Emailt a kapcsolat menüben írjon!

__________________________________

Hozzászólás a Facebookon

You may also like...