Pulykamáj tepsiben sütve bacon kockákkal

Pulykamáj tepsiben sütve

Pulykamáj tepsiben sütve bacon kockákkal párolt gombával sárgarépával lila hagymával A májat mindenki szereti a családban. Igen nagy szerepe van az egészség megőrzésben is magas vas tartalma miatt. A statisztikák szerint nagyon kevés májat eszünk Magyarországon. Nálunk rendszeresen van valamilyen májból készült étel. Idáig csak sertés vagy csirke májat készítettem,… Olvass tovább >>>

Almás csirkemáj fóliában

Almás csirkemáj fóliában Elkészítési idő: 40 perc . Egy adag: 308 kcal, 1290 kJ Hozzávalók 4 személyre: 60 dkg csirkemáj (szív nélkül), 4 db savanykás alma, 2 közepes fej vöröshagyma, só, őrölt bors, 1 kiskanál majoránna, 2 evőkanál olaj Az almák magházát kivájjuk és a gyümölcsöket 1 cm vastag karikára vágjuk. A… Olvass tovább >>>