Egészséges élet összefoglaló

Egészséges élet

Összefoglalás, áttekintés:

A leírtakban biztos olvasható pár olyan rész, amiről Ön nem hallott, vagy nem hisz/hitt benne, esetleg butaságnak is tartja. A legtöbbjüket kipróbálni nem nagy költség, nem sok idő, sokszor csak hit kérdése, viszont sokat nyerhetünk: egy új, teljesen egészséges, tiszta friss életet.

Ha mindet betartjuk, akkor megvalósítható az egészséges élet, tehát évekig vagy még tovább nem leszünk betegek, de ez csak egy része a további sok előnynek, jó dolgoknak, amit ezzel nyerünk: boldogok leszünk a családunkkal és barátainkkal, sikeresek, elismertek a munkában, és az összes nehézséggel könnyebben birkózunk meg.

A  leírtak megvalósítása nem jár azzal, hogy lemondjunk a kedvenc ételünkről, maximum egy picit kevesebbszer fogyasszuk. Nem kell a vallásunkat megtagadni a relaxáció miatt, inkább értelmezhetjük úgy is, hogy még mélyebben megtanulunk a vallásnak hódolni.

Nem kell élsportolóvá válnunk, ha eddig soha nem sportoltunk, pusztán rendszeresen levegőre menni. Nem kell az összes családtagunkkal, rokonunkkal mély, erős kapcsolatot kialakítanunk, csak ne legyünk haragban senkivel és alap szinten ápoljuk a kapcsolatokat.

Egészséges élet

__________________________________

Hozzászólás a Facebookon

You may also like...